The Trueman Show

 
‘Jorn Luka: Voor deze 42ste aflevering zijn we (wederom) afgereisd naar het zuiden van Frankrijk, naar een klein dorpje in de Pyreneeën. We zijn hier uitgenodigd door Marcel Messing himself. Voor de tweede keer wel te verstaan want Marcel had nog een hoop dingen te bespreken waar we de vorige keer niet aan toe zijn gekomen.
Ditmaal zaten we niet in zijn woonkamer, maar zaten we in zijn indrukwekkende bibliotheek. Tijdens ons eerste bezoek kregen we al een uitgebreide rondleiding. Mijn mond viel letterlijk open van verbazing. Wat een kennis daar opgeslagen ligt is ongelooflijk. Een walhalla voor mensen die zich verdiepen in hoe onze wereld in elkaar steekt. Marcel leest zelf 3 boeken per dag, dus een uitgebreide bibliotheek is dan ook broodnodig. Ontzettend dankbaar dat we op deze inspirerende plek het gesprek hebben kunnen laten plaatsvinden.
In dit gesprek zijn Marcel en ik dieper ingegaan op wat ons precies in de toekomst (ook op korte termijn) te wachten zal staan en sinds hij na het schrijven van zijn boek worden wij wakker in 2006 zo een beetje op elk punt gelijk heeft gekregen hoor ik de man graag aan. Zo gaat het over HAARP, fake alien invasion etc. Hij vertelt niet alleen wat ons te wachten staat ook wat wij nou kunnen doen om ons voor te bereiden. En dan met name in spirituele zin. De weg naar binnen. Het wegstrippen van je opgebouwde persoon. Je ego. Je zelf bevrijden uit de mentale gevangenis. De rol van spiritualiteit en daarmee ook de invloed van valse spiritualiteit/spiritual bypassing en new age.
Bijna elk gesprek wat ik voer inspireert mij wel op een bepaalde manier, maar deze helemaal. Alle woorden die hij sprak over spiritualiteit, ego en de weg naar binnen kwamen keihard binnen. Ik voelde elke letter ervan. Wellicht ook omdat ik voel dat dit de weg is, de weg naar echte bevrijding, maar ook zelf hier nog niet genoeg werk voor verricht. Een spiegel die ik nodig had en ik denk ook meer mensen kunnen gebruiken.’
https://www.jornluka.com/the-trueman-show/the-trueman-show-42-marcel-messing/ 
of:  https://www.youtube.com/watch?v=wGJ_FcDoFfw 

Jorn Luka van ‘The Trueman Show’ is openhartig met Marcel Messing in gesprek geweest en dat interview is hier te zien en beluisteren.
Deze video is altijd te vinden via de website van Jorn:
https://www.jornluka.com/the-trueman-show/marcel-messing/